Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékeznek rád.
-Giorgio Armani
4024 Debrecen, Piac u. 16. (az Aranybikával szemben) 06 30 507 9494

Eljegyzési gyűrű

2020. Szeptember 11.

Életünk egyik nagy eseménye az eljegyzés, aminél fontos szerepe lehet a jól kiválasztott eljegyzési gyűrűnek, hiszen szívünk választottja ennek a gyűrűnek a láttán mond igent a leánykérésre. A legtöbb esetben hosszas gondolkodás és keresgélés előzi meg az eljegyzési gyűrű kiválasztását, mi pedig igyekszünk segíteni, hogy a tökéletes gyűrű kerülhessen abba a bizonyos dobozba! Tekintse át weboldalunk kínálatát, eljegyzési gyűrű választékunk is óriási, a jegygyűrű árak pedig verhetetlenek!


SZEMPONTOK ELJEGYZÉSI GYŰRŰ VÁLASZTÁSÁNÁL

Számos szempont van, amiket érdemes figyelembe venni, amikor eljegyzési gyűrűt választunk. Nézzük, mire figyeljünk az ékszer kiválasztásakor!

 

Először is el kell dönteni, hogy milyen típusú gyűrűt szeretnénk, tehát ezüst, arany vagy gyémánt gyűrűben gondolkodunk. Ezt nagyban befolyásolhatja a rendelkezésre álló pénzügyi keret, hiszen a kedvezményes ártól egészen a csillagos égig terjedhetnek az eljegyzési gyűrűk költségei. Néhányan szeretnének igazán különleges gyűrűt vásárolni szívük választottjának, mások inkább az egyszerűség hívei. Webáruházunkban mindenki megtalálja a számára megfelelő ékszert – jeggyűrű árak tekintetében is az élvonalban állunk!

 

Előfordulhat, hogy a mennyasszonyról tudni lehet, hogy valamilyen fémallergiával küszködik, ennek megfelelően pedig nem hordhat akármilyen ékszert. Érdemes lehet ezt is szem előtt tartani! Tisztában kell lenni a gyűrűs ujj méretével is, de ezt természetesen utólag is lehet módosítani, ha nem stimmelne. Egy ügyes ékszerész gyorsan a megfelelő méretre szabhatja! Mi 14 napos méretgaranciát vállalunk, így ha úgy érzi, probléma van a mérettel, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Továbbá az ara ízlése is befolyásolhatja az eljegyzési gyűrű típusát, sőt, van, hogy együtt megy el a pár gyűrűt választani, így senkit sem érnek nem várt meglepetések. Nálunk, a Silver Ékszernél hatalmas választék várja – találja meg itt álmai lánykérő gyűrűjét!

 

EZÜST ELJEGYZÉSI GYŰRŰ

Az ezüst eljegyzési gyűrű igen kedvelt ékszer: gyönyörűen kombinálható darabok és az áruk is meglehetősen kedvezményes. Klasszikus és elegáns, a mindennapokban is használható, de nem kelt feltűnést, így a lánykérő gyűrűt nyugodtan viselheti az ara a hétköznapokban is.

 

Az eljegyzési gyűrű ezüst alapon többféle kővel variálva is elérhető, legyen az cirkónia, de akár gyémánt és még Swarovski kristály is megtalálható nálunk. Az ezüst gyűrű egyik nagy előnye, hogy jól megmunkálható, könnyen hozzá illeszthetők a kövek, így szebbnél szebb ékszereket lehet belőlük alkotni. A mindennapi elegancia kölcsönzése mellett egyúttal modernek is, és nincs is olyan szituáció, amikor ne lenne illő viselet egy szép eljegyzési gyűrű ezüst alappal. Tisztítása sem ördöngösség, viszont szükséges, mivel az ezüst könnyen elszíneződhet. Ha ezt tapasztaljuk, akkor tisztítófolyadékba mártva könnyen orvosolhatjuk a problémát, és a gyűrű ezután újra régi fényében ragyog. Előnyként értékelhetjük az egészségre való jótékony hatását is.

 

Kínálatunkban számos különböző ezüst eljegyzési gyűrű érhető el, a jeggyűrű árak szemszögét nézve pedig az egyik legkedvezőbb, hiszen előállításuk meglehetősen gazdaságos. Különleges, színes cirkónia kövekkel is díszíthetők – akár feltűnőbb színekkel, de visszafogott árnyalatokban is. A színjátszós padlizsán a visszafogottabb ékszereket kedvelőknek fog tetszeni, míg a rózsaszín árnyalatú cirkónia kövekkel kirakott gyűrű az extravagánsabb mennyasszonyoknak.

 

ARANY ELJEGYZÉSI GYŰRŰ

Az arany klasszikus és elegáns ékszer, így eljegyzési gyűrűként is tökéletesen megállja a helyét, minden nő örül egy gyönyörű fehér- vagy sárgaarany ékszernek, különösen, ha azzal kéri meg szerelme a kezét. Az arany nemesfém mellett több érv is áll: amellett, hogy igen jó alap a különböző gyűrűknél, előállítása sem jelent nagy kiadást, így pénztárca kímélő áron szerezhető be. Az arany egyszerűen tisztítható, csupán egy speciális folyadék szükséges hozzá, de használata nem igényel szakértelmet, pillanatok alatt eredeti fényében csilloghat az arany eljegyzési gyűrű, ha a mindennapi használat során meg is kopott. A folyamat a következő: a tisztítandó ékszert a mellékelt kosárba kell helyezni, amivel biztonságosan a folyadékba meríthetjük a tárgyat. 4-8 perc múlva kivesszük és alaposan át kell öblíteni vízzel, majd egy puha ronggyal vagy impregnáló törlőkendővel áttörölni. Sokak szerint az arany az egészségre is kedvezően hat, akár fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik.

 

Kombinálható gyémánttal, tenyésztett gyönggyel vagy cirkónia kővel, a kövek mérete is változhat, ahogy a gyűrű vastagsága is. Mindenféle stílust és ízlést kielégítenek a weboldalunkon található ékszerek. A gyöngy és a gyémánt igazán elegáns hatást kelt, de a cirkónia kővel kirakott verziók is igazán divatosak. Különleges kombinációink egyike a színes kővel díszített arany eljegyzési gyűrű, például a képen látható zöld cirkónia kővel ellátva, és ródiummal díszítve.

Népszerűek a kövekkel és tenyésztett gyönggyel ékesített darabok is, egy ilyen gyűrű biztosan lenyűgözni a mennyasszonyt.


GYÉMÁNT ELJEGYZÉSI GYŰRŰ

A gyémánt eljegyzési gyűrű igazán különleges meglepetés lehet a mennyasszony számára, értékálló, egész életre szóló ajándék, ami egyúttal a szerelmet is jelképezi.

 

Hogy mit érdemes tudni a gyémántról?

 

A gyémánt tisztaságát nemzetközi tisztasági kategóriák határozzák meg, a skála az LC (Loupe Clean) kategóriánál kezdődik és a PIII (Pique-nél végződik). Az LC azt jelenti, hogy a gyémánt nagyító alatt tiszta 10szeres nagyítás mellett, a P III pedig azt, hogy szabad szemmel is látható zárványok kivehetők a gyémánton.

 

A súly és átmérő adja meg a karátot – minél nagyobb a karát, annál értékesebb a gyémánt. Egy karát 0,2 grammnak felel meg. A csiszoltság is különböző lehet egészen a kitűnőtől a csekély mértékig, a formákat tekintve pedig lehet csepp, szív alakú vagy briliáns, de a standard a kerek alakú gyémántcsiszolás. A részei a következők: a drágakő legfelső részét koronának nevezik, ez a legnagyobb sík felület is egyben. A középső rész az öv, vagy karima, ez pedig a legszélesebb rész. Az alap vagy pavilon pedig az alj, ez adja a legtöbb csillogást a kőnek.

 

A gyémánt gyűrűk ezüst és arany alapon is elérhetők, a foglalat is ettől függően kerül kialakításra. Áttetsző gyémánttal készült gyémánt gyűrűink különböző karátosak, ez határozza meg a kő súlyát és átmérőjét is, a legtöbb gyűrű csiszolása és tisztasága pedig G/VS1 jelzésű. A VS1 jelzés azt jelenti, hogy a gyémánt nagyon kis zárványokat tartalmaz, de ezek szabad szemmel nem, csak 10szeres nagyítás mellett láthatók. Ha a gyémánt gyűrű ár fontos szempont neked, válassz minket! Minőség és kedvező árak egy helyen!

 

Mint minden ékszer, úgy a gyémánt gyűrűk is veszíthetnek az évek során fényességükből és csillogásukból, de ezt könnyen lehet orvosolni, mivel valószínűleg csak zsír és kosz tapadt meg a felületén. Nem meglepő, hiszen sokan az eljegyzési gyűrűjüket állandóan viselik, így az a mindennapi használat során gyakran érintkezhet krémekkel, tisztítószerekkel, testápolóval, ami a foglalaton is nyomot hagyhat. Ha úgy érezzük, hogy komolyabb a szennyeződés, forduljunk szakemberhez. A hőhatások nem igazán érintik a gyémántot, magas hőfokon olvadhat csak, így nem áll fenn a veszélye annak sem, hogy a napfény adott esetben károsítja. Érdemes időnként azt is leellenőrizni, hogy a foglalatban nem mozog-e esetleg a drágakő; hogy elkerüljük a kő kiesését, minél előbb ékszerészhez kell fordulni, hiszen egy gyémánt eljegyzési gyűrűnek mindig tökéletesen kell mutatnia.

 

Az eljegyzési gyűrű gyémánt kővel igazán különleges választás. A gyémánt milyensége határozza meg az árat, minél nagyobb a drágakő, annál magasabb árra számíthatunk. A gyémánt eljegyzési gyűrű közkedvelt a hölgyek körében, hiszen csodaszép üzenete van a házasulandók felé. Elegáns és finom ékszer a brill, ami különböző foglalatokban kerülhet a gyűrű közepébe. Csillogó felületük és szép vonalvezetésük minden tekintetet a hölgy gyűrűs ujjára von.

 

Ha gyémánt gyűrűt szeretne, tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki a számára leginkább tetsző ékszert! Adjon egy örök szimbólumot szerettének, amire ha ránéz, mindig emlékszik majd arra a csodálatos napra, amikor ujjára került. Kedvező ár, eljegyzési gyűrű gyémánt díszítéssel, minőség és tapasztalat egy helyen! Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken bizalommal!