Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékeznek rád.
-Giorgio Armani
4024 Debrecen, Piac u. 16. (az Aranybikával szemben) 06 30 507 9494

Ékszerek alkalomra

2016. Március 18.

Az alkalmi ékszerek kategóriába olyan darabokat válogattunk össze Önöknek, melyek nemesen dekorativ megjelenést kölcsönözhetnek viselÅ‘iknek.  A különlegesen fontos események-mint pl. az eljegyzés, esküvÅ‘, házassági évforduló, születésnap, diplomaosztó- ugyanis méginkább igénylik, hogy a kiválasztott ékszer esztétikusan vonzó, az adott ruhával harmonizáló és célnak megfelelÅ‘ kompozíciót alkosson. Ezt a célt szolgálja az is, hogy ebben a kínálati szegmensben található a legnagyobb arányban az úgynevezett szett összeállítás, mivel az egységesség látszata már önmagában is klasszikus megjelenést ad.

Kedves vásárlóink áruválasztékunknak ebben a körében fedezhetik fel a nagy gonddal és szakértelemmel, egyedi művészi munkával készülÅ‘ finom művű darabjainkat. Napjainkban a tömegtermelés elÅ‘retörése ellenére szerencsére sok ékszerkészítÅ‘ alkot a legváltozatosabb anyagból egyedi tervezésű, kézzel készített termékkollekciót, saját kreativitásuknak nyomatékot adva, munkájukat nevükkel is jelzik, szignálják. Amikor az alkalmi ékszerek világában próbálunk eligazodni, figyelembe kell vennünk a legfrissebb trendeket, s azt az új jelenséget, hogy csillogó, látványos, rendkívül dekoratív kiegészítÅ‘k használatának köre jócskán kibÅ‘vült. Ilyen típusú ékszereket már nemcsak jeles alkalmakkor, de színházban, partin, délutáni megjelenéskor is viselhetünk.

Számunkra az is fontos, hogy a nemes ékszert, mint egy valódi műalkotást, méltóan elegáns keretbe foglaljuk. A prémium termékek esetében nemcsak az ékszerkölteményekre fordítunk figyelmet, hanem magukra az elegáns dobozokra is, melybe helyezzük Å‘ket. Ma már ugyanis elengedhetetlen követelmény, hogy az ékszerek komplex formában kerüljenek a vásárló elé.

Végül egy jó tanács: a gondosan megválasztott ékszer vonzza a tekintetet, de nem törekszik feltünÅ‘sködésre, csupán hangsúlyosabbá teszi azt ami szép. Itt is igaz az a divatban elfogadott szabály: a kevesebb több.
Szívesen állunk rendelkezésükre, hogy együtt megtaláljuk a konkrét alkalomhoz keresett, az Önökhöz leginkább illÅ‘ kiegészítÅ‘t, azt az ékszert, ami- kedvenc parfümjük illatához hasonlóan-akár névjegyükké is válhat!

Cimkék: alkalomékszer