Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékeznek rád.
-Giorgio Armani
4024 Debrecen, Piac u. 16. (az Aranybikával szemben) 06 30 507 9494

Ballagás

2017. Április 27.

Az élet fordulói, különleges eseményei arra inspirálnak bennünket hogy maradandó, minőségi ajándékot keressünk az ünnepelt számára. Olyan darabokat, amelyek hosszú évek múltán is felidézik a jeles esemény felejthetettlen pillanatait.

Az ünnep maga is öröm,de persze mindig lehet fokozni egy alkalomhoz illő meglepetéssel. A ballagás is egy fontos állomás, amikor a szülők, rokonok, barátok olyan ajándékot keresnek, amely amellett hogy tükrözi az alkalom egyedi jellegét, egyben valamillyen érzelmi kapcsolatot is közvetít az ajándékozó és az ajándékozott között. Az ékszer tökéletes választás ilyenkor is, hiszen magunkkal vihetjük az esemény helyszínére, az elmaradhatatlan virágcsokor mellé könnyen odailleszthető.

Milyen szempontok vezessenek minket a gyűrűk, nyakláncok, fűlbevalók, karkötők bőséges kínálatát látva?

Mivel fiatalnak szánjuk az " emléktárgyat", két elképzelés között választhatunk. Az egyik szerint legyen az ajándék fiatalosan bohém, vidám, eseleg extravagáns, amely mutatósságával,  üdeségéves vonzza a tekintetet.

A most annyira divatos charmos karkötőket pont erre a sikkes lazaságra találták ki: minél több csüng a karkötőn, annál jobban fokozható a látvány. A legújabb trend szerint az így felékített karláncot ékszerórával együtt viselik a fiatalok.

Vagányan elegánsak a bőrből készült karkötők is, melyeket egyszerű vonalak ( QUDO) vagy fonott megoldások jellemeznek.

A " karkötő halmozás" őrülete számtalan játékra ad lehetőséget az öltözködés terén, lehet, hogy elég csak a kezdő alapdarabot megvenni, amit aztán viselője kedvére tovább bővíthet, kombinálhat.

A másik ötlet már nem feltétlenül a divatkövetésről szól: Itt a maradandóság hangsúlyozása a lényeg!

Komoly, visszafogott, harmoniát sugárzó, ezüstből és aranyból készült ékszerek, szettek ajándékozásával a klasszikus mintát követjük, egy életreszóló gesztussal szerzünk örömet az útnak induló fiataloknak.