Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékeznek rád.
-Giorgio Armani
4024 Debrecen, Piac u. 16. (az Aranybikával szemben) 06 30 507 9494

2017 színei

2017. Április 03.

Pantone egy New Jerseyben található cég, melynek színskálája világszerte a legismertebb. A vállalat évente kétszer Európában szervez titkos találkozót, ahol két nap prezentáció és vita után választják ki a következő év színét.

2017 színe a GREENERY (lombzöld):Frissítő és új életre keltő, üde sárgás-zöld. Elsősorban a természettel való kapcsolat fontosságára szeretné felhívni a figyemet. A tavasz első színeit idézi amikor a természet zöldje megújúl és megerősödk.

PRIMROSE YELLOW( kankalinsárga): Élettel teli vidám sárga szín, mely melegséggel áraszt el. Elvisz minket egy olyan helyre , aminek a neve "az élet napos oldala".

NIAGARA: Egy klasszikus denim kék szín,  kellemes és bizalomkeltő.  Ez áll a Pantone Fashion Color Report első helyén, mint a tavasz uralkodó színe. A könnyedség és a nyugalom iránti vágyunkat testesíti meg.

LAPIS BLUE ( lazurkék) : Erős és magabitzos, belső kisugárzással rendelkezik, egy intenzív árnyalat, mely még több energiát közvetít.

FLAME (Láng) :Vörös alapú narancs árnyalat, rikító és eleven, perzselő forróságot visz a 2017-es évbe. Életörömtől duzzadó és társaságkedvelő emberek színe.

ISLAND PARADISE (Paradicsomi sziget): Frissítő víz árnyalat, egy hűvös kékeszöld szín, jelképe a trópusi hangulatnak, a szabadság utáni vágyunknak.

PALE DOGWOOD ( Halvány som): Nyugodt árnyalat, mely az ártatlanságot és tisztaságot fejezi ki. A szerény halvány som egy finom rózsaszín árnyalat melytől átjár minket a természet ragyogása.

PINK YARROW ( Rózsaszín cickafark) : Szenvedélyes ünnepi hangulatú szín. Nélkülözhetetlen színe a palettának, feltűnő árnyalat, mely vonzza a tekintetet. Az élénk pink yarrow inspiráló, adrenalinnal áraszt el, elragadó és simogatja a lelket.

KALE (Kelzöld) : Egy újabb természet ihlette zöld szín, az egészséges életmódot idézi fel. Tökéletes kiegészítője az élénkebb színeknek.

HAZELNUT (Mogyoró) : Kulcsfontosságú semleges színe az évszaknak. Letisztult szín, mely magában hordozza a melegséget, a föld nyers énét tárja elénk.

Ezek a gyönyörű színek meghatározói a 2017 -es év divatjának és ékszereinek is.